WELKOM BIJ APARTT WONEN

gallery/apartt-wonen-logo-244x300

e-mail: info@sanabana.nl  telefoon: 0031 (0)6 418 54 306

Te Koop / Luxe Villa's / Nieuw Bouw Project / Oliva Concept

Oliva Concept is een nieuw bouw (vakantie-huizen) project in West-Turkije, in het noordelijke deel van de Egeeze Zee (kust gebied).

Het is een heel mooie villa complex, bestaat uit 9 fraaie, ruime en zelfstandige huizen. Elke villa heeft eigen leuke tuin, 2 woonkamers, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een heerlijke dakterras met een prachtige uitzicht. Een gezamenlijk zwembad, sportfaciliteiten en 24 uurs beveiliging maken het project compleet. De zee en strand is op 5 miniuten loopafstand. Het vliegveld is slechts 20 km ver. Per eind 2018 (dan is de snelle autobaan gereed) kan men van/naar Izmir binnen 1,5 en Istanbul 3 autouren bereiken...  

   

Het gebied (Kuzey Ege / Kaz Daglari) is alom bekend met zij olijven bomen, zuurstof rijke lucht en aangename klimaat. Oude Grieekse mytiologische figuren en verhalen (Troya, Ilyada, ...) hebben het vaak over dit gebied. Deze regio is gelukkig (nog) niet ontdekt door het buitenlandse massa toerisme. Je kunt dan meer genieten van de rust, natuur en cultuur... Een ideale gebied en accommodatie om van je pensioen jaren te genieten!

 

De bouwwerkzaamheden zijn volop gaande. Men streeft er naar voor de zomerperiode 2018 een aantal villa's afgebouwd te hebben. In het najaar 2018 wordt de hele complex gebouwd en afgeleverd.

 

Op verzoek kunnen wij je nadere informatie verschaffen. Een reis naar het gebied om het ter plekke te bezichtigen behoort tot de mogelijkheden.

 

Geinteresseerd? Neem gerust contact met ons op!  

 

Sanabana / Apartt Wonen

Telefoon: 00 31 (0)6 418 54 306  E-mail: info@sanabana.nl

gallery/f1
gallery/e1