Beheer

Beheer


image_pdfimage_print

Vastgoedbeheer
U wilt verhuren, maar u wilt ook zo weinig mogelijk rompslomp. Dat kan! Voor veel klanten verzorgen wij het beheer van woningen en appartementen.

Waarom met Apartt Wonen Makelaars?
Wij zijn een makelaarskantoor dat zich, naast de aan- en verkoop van onroerend goed, ook bezig houdt met het beheren en verhuren van woningen, studentenkamers en bedrijfspanden.
De compactheid van ons kantoor gecombineerd met onze jaren lange ervaring maakt Apartt Wonen Makelaars de ideale partner voor het aankopen, verkopen of beheren van uw onroerend goed.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Het zoeken naar een geschikte huurder.
  • Het incasseren van de huurpenningen.
  • Het signaleren van betalingsachterstanden en indien nodig aanmanen van de huurder.
  • Het aannemen van onderhoudsklachten van uw huurders.
  • Het jaarlijks verzorgen van de huurverhoging.
  • Het opstellen van de verplichte jaarlijkse servicekostenafrekening bij kamerverhuur.

Bijna al onze klanten maken gebruik van ons volledige dienstenpakket
Hierbij is het de bedoeling dat u als eigenaar zo weinig mogelijk aandacht aan uw onroerend goed hoeft te besteden. Apartt Wonen Makelaars regelt voor u de verhuur, de huurincasso en het klein onderhoud van de panden. Bijkomend voordeel is dat uw huurders in het geval van ernstige storingen, lekkage en / of brand ook buiten kantoortijden contact op kunnen nemen met onze beheerdienst. Ook kunnen wij het opstellen van serviceafrekeningen voor u verzorgen. Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht van de ontvangen huren en de eventueel gemaakte kosten.

Beheerprovisie
Afhankelijk van het gewenste dienstenpakket, de staat van onderhoud van het onroerend goed en de lopende contracten wordt de beheerprovisie vastgesteld. Het voor u geldende tarief is derhalve pas definitief vast te stellen na het verkrijgen van de benodigde informatie en een bezichtiging van het pand.

Wij zijn ons ervan bewust dat u als eigenaar, zeker in de huidige economische situatie, niet onnodig geld uit wilt geven. Daarom willen wij u er op wijzen dat u door het inschakelen van een deskundige beheerder ook geld kunt besparen. Wij zorgen ervoor dat uw pand voor de maximale haalbare of toegestane huurprijs verhuurd wordt. Door ons uitgebreide netwerk met bedrijven, ons eigen bestand van woningzoekenden en de mogelijkheid om de woning of kamer aan te bieden op onze website, Huurwoningen.nl en diverse social media voorkomen wij de kans op onnodige leegstand. Door tijdig te reageren op onderhoudsmeldingen voorkomen wij onnodige schade aan uw pand.

Indien u zelf uw administratie en onderhoudszaken regelt maar moeite heeft met het zoeken van een geschikte huurder, kunt u er ook voor kiezen om Apartt Wonen Makelaars in te schakelen voor een éénmalige verhuurbemiddeling.

Voor een volledig overzicht van de diensten die Apartt Wonen Makelaars u aan kan bieden kunt contact met ons opnemen. Wij staan u altijd persoonlijk te woord.