BizBize

  • 143
  • IMG_3305
  • 199
  • 134
  • 119
  • IMG_0906 a
  • IMG_1149 a
  • IMG_2657 a
  • IMG_3305 a
  • IMG_0879

Aanbod Buitenland, Te Huur - Villa / Landelijk Huis
image_pdfimage_print


Je overweegt op vakantie te gaan en zou je een leuke plek en accommodatie willen treffen. Een goed idee. Wellicht kunnen we je daarmee helpen.

BizBize is een landelijk huis, bevindt zich in een vallei, tussen de wijngaarden bij een leuke dorp in Turkije. In een perceel van ruim 2000 m2, bouwjaar 2010 en uit drie etages. Vanaf dakterras of balkons kun je genieten van een oase ruimte en natuur. Het is te huur vanaf 250 euro per week.

Hier kun je lekker wegdromen, bijkomen, energie -en nieuwe ideeën opdoen, van zon, natuur, omgeving, eten en alles genieten. `s Ochtends wordt je wakker met de geluiden van de dorpsherder, zijn kudde en nostalgisch trein-getoeter. De zon schijnt daar (bijna) elke dag prachtig en vooral in het voor en najaar met zeer aangename temperatuur. In de zomer kan het 30-40 graden worden, maar op balkon/terras waait vaak een lekker briesje en het voelt zeer aangenaam. Het beleven van het zons op -en ondergang is daar heel bijzonder…

Je kunt bijna alles uit de eigen tuin plukken en klaarmaken: Tomaten, paprika, aubergine, okra, …, druiven, (water)meloen, perziek, abrikoos, vijgen, appels, granaatappel, kaki, walnoot… De groenten en fruit smaken daar heel lekker en natuurlijk!

Kabazli is een leuk dorp, op 7 km afstand van Salihli (richting Alasehir). Dorpelingen zijn heel vriendelijk. Zij kunnen aardig raki drinken die zij zelf destilleren. In het dorp zijn er 2 koffiehuizen, een aantal winkels, voor dagelijkse boodschappen en een regionale school (basisonderwijs) te vinden. Voor onder andere geldzaken moet men even naar Salihli gaan. In het dorp zijn er (nog) geen geldautomaten.

Openbare vervoer voor de omgeving is per busjes geregeld en om de 20 minuten rijdt er een van/naar Salihli. De trein (lijn Izmir/Ankara) stopt bij de dorpshalte. Je kunt natuurlijk ook een auto huren en de omgeving beter verkennen en bezoeken…

Het landelijke huis bevindt zich langs de afslag naar het dorp (Kabazli) en helemaal omringd door wijngaarden en fruit bomen.

Het huis bestaat uit:

De begane grond: woonkamer met open keuken, badkamer (douche, toilet, wasmachine) en kleine slaapkamer en grote terras.

1e etage: driee slaapkamers, badkamer (douche en toilet) en grote balkon/terras.

Zolder etage: Het totale terras is overdekt, een kleine keukenvoorziening, douche/toilet en een kleine kamer. Het dak is gebouwd op stalen palen en geïsoleerde metalen dak-panelen. `s Zomers kan men zich heerlijk vertoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *