Huur

Huur


image_pdfimage_print

Bent u op zoek naar een huurwoning of -appartement?
Apartt Wonen Makelaars beheert woningen en appartementen voor particuliere beleggers. Deze woningen zijn gelegen in Rotterdam en Drechtsteden.

Wat zijn de voordelen van het huren via Apartt Wonen  Makelaars?
In tegenstelling tot veel andere commerciële verhuurbureaus is Apartt Wonen Makelaars niet alleen een verhuurder. Dit heeft voor u als voordeel dat Apartt Wonen  Makelaars in de meeste gevallen niet alleen de verhuur begeleidt maar ook de huurincasso verzorgt en aanspreekpunt is voor onderhoudsmeldingen aan uw huurwoning. U wordt na het betrekken van uw huurwoning dus niet doorverwezen naar een, al dan niet goed bereikbare, particuliere verhuurder.

Hiervoor nemen wij jou alle zorgen uit handen. Wij zoeken geschikt aanbod, plannen bezichtigingen en begeleiden je uiteraard tijdens het bezichtigen. Wanneer je de juiste woning hebt gevonden, onderhandelen wij voor je zodat we de beste prijs en voorwaarden voor je realiseren. Wij controleren de huurovereenkomst en wij doen samen met jou en de verhuurder een incheck. Daarnaast kunnen we je helpen met het aanmelden voor gas, water, licht, internet en TV.

Inschrijfprocedure
Inschrijven voor een woning is mogelijk door de formulier ´´Zoekopdracht huurwoningen´´ in te vullen. Samen met de stukken die benodigd zijn kunt u dit mailen naar info@aparttwonen.nl . Wanneer u dit stuurt plaatst u een zoekopdracht voor een huurwoning of appartement. Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning dan moet u voldoen aan de onderstaande voorwaarden:

Vereist inkomen
Alleen werkende kandidaten kunnen in aanmerking komen voor een huurwoning. Hieronder genoemde inkomens zijn exclusief vakantietoeslag, 13e maand/winstuitkering en eventueel overuren.

 • Alleenstaand: bruto maandinkomen van minimaal € 1.750,- per maand.
 • Samenwonend: bruto maandinkomen van minimaal € 2.500,- per maand.
 • Als zelfstandig ondernemer kunt u zich inschrijven als u aan kunt tonen dat u minimaal 3 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam bent en u door middel van definitieve belastingaanslagen aan kunt tonen dat uw maandinkomen voldoet aan de eisen zoals hierboven genoemd.
 • Minimum leeftijd van 18 jaar.
 • Nederlandse nationaliteit of verblijfsvergunning.
 • Minimaal een jaarcontract bij een werkgever op het moment dat het huurcontract ingaat.
 • PhD studenten komen kunnen zich ook inschrijven als ze aan de bovenstaande voorwaarden voldoen.

Welke documenten dient u aan  te leveren?

 • Zoekopdracht huurwoningen
 • Geldig legitimatiebewijs
 • Werkgeversverklaring en arbeidsovereenkomst
 • Recente loonstrook
 • Verhuurdersverklaring

Alleen complete aanmeldingen worden in behandeling genomen!
Gegadigden dienen er zelf voor te zorgen dat op het moment van het bezichtigingen en/of toewijzen van een woning (of kamer) de hierboven gevraagde documenten actueel en het in bezit zijn van Apartt Wonen Makelaars. Apartt Wonen Makelaars heeft te allen tijde het recht een kandidaat, zonder opgaaf van reden, te weigeren als huurder. Het is afhankelijk van de huurprijs van de woning of  er hogere inkomenseisen worden gehanteerd.

Wanneer u in de toekomst via ons een woning huurt worden de huurpenningen via automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven. Dit geldt ook voor de eerste maand huur. Hiervoor moet u een formulier ondertekenen waarin u Woonzicht Makelaars machtigt voor het incasseren van de huur.

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten bedragen € 0,-. Uw inschrijving blijft een half jaar geldig, u kunt deze als u wilt kosteloos weer met een half jaar verlengen. Hiervoor kunt u ons eenvoudig een email sturen dat u uw inschrijving wilt verlengen. Als wij na 6 maanden geen verzoek tot verlenging hebben ontvangen worden uw gegevens uit ons bestand verwijderd. Uiteraard proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het zoeken naar woonruimte.

Het gehuurde wordt aangeboden zonder energieprestatiecertificaat.