Over Ons

Over Ons


image_pdfimage_print

APARTT WONEN MAKELAAR

Wij zijn een dynamisch en enthousiast makelaarskantoor dat gericht is op persoonlijke aandacht en het leveren van kwaliteit. Onze doelstelling is om voor u een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Bij ons bent u geen nummer en wij geven uw zaak vanzelfsprekend de aandacht die vereist is. U mag van ons 100% inzet verwachten!

Bedrijfsprofiel

Apartt Wonen Makelaars is sinds 2007 actief op de woningmarkt en staat bekend om haar flexibele instelling en klantgerichtheid.

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfspanden en huizen. Deze variëren van kleine kantoren tot luxe bedrijfspanden en van appartementen tot eengezinswoningen en villa’s.

Wij hebben een divers dienstenpakket en verzorgen het gehele verkoop- of verhuurproces. Wij bieden zowel onze eigen objecten aan als van derden, tevens kunnen wij ook het beheer van objecten verzorgen.

Kantoorinfo

Persoonlijke aandacht voor iedere klant. Doeltreffend en zorgvuldig. Slim, maar beheerst. En vooral helder en duidelijk. Dat zijn de uitgangspunten voor de werkwijze van Apartt Wonen Makelaars. Wij verkopen geen luchtkastelen. Apartt Wonen Makelaars wil elke transactie afronden met een handdruk van een tevreden klant. Een klant die geen spijt meer krijgt van zijn beslissing.

Indien u meer informatie wilt over onze diensten of nader wilt kennis maken, neem dan gerust contact op met ons.